Hodnocení obchodu

5,0 58 hodnocení
5
58x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MM Avatar autora Martin Mikloš | 3.9.2021
M Avatar autora Martes | 20.8.2021
Bezkonkurenční firma poměr cena kvalita a výkon.
R Avatar autora Remas™ (Administrátor) 22.8.2021
Mockrát děkujeme!:) a přejeme mnoho zdravého pohybu :)
KN Avatar autora Kamil Novotný | 18.8.2021
S komunikací i s výrobkem jsem spokojen. Potřeboval jsem výrobek upravit tak, aby byla hlavní tyč hrazdy dále od stěny. Borci komunikovali a vyhověli mi bez zásadních problémů. Z důvodu nestandardního řešení asi plyne i o něco delší lhůta dodání, ale s tím jsem počítal. Hrazda je dostatečně bytelná a nyní už i visí v místě určení (konečně). A po pár dnech fungování mám v podstatě jen dvě (drobné) připomínky - konce trubek a profilů by zasloužily alespoň nějakou tu plastovou krytku - asi by to vypadalo o něco lépe a uhlazeněji, zejména když je to výrobek do interiéru a nestojí zase tak úplně málo. Druhotně je to pak povrch hrazdy - bílý lak vypadá suprově, jen díky tomu o něco víc klouže. Kdyby tyč byla opatřena nějakou formou rybiny, bylo by to možná příjemnější. Nicméně to je možná jen osobní preference. Výsledek je ale jasný - výrobek můžu s klidným srdcem doporučit...
Avatar autora | 9.8.2021
R Avatar autora Remas™ (Administrátor) 22.8.2021
Děkujeme!:)
PT Avatar autora Petr Tasch | 29.7.2021
Jsem maximálně spokojen, jak s profesionálním provedením montáže, tak s kvalitou výrobku. Doporučuji všem.
R Avatar autora Remas™ (Administrátor) 22.8.2021
Mockrát děkujeme za recenzi, milou komunikaci i váš skvělý přístup při montáži.:)
M Avatar autora Martina | 4.7.2021
Avatar autora | 26.6.2021
Avatar autora | 25.6.2021
Avatar autora | 14.6.2021
Avatar autora | 4.6.2021
JO Avatar autora Jan Ondrejka | 2.6.2021
+ Vyrobí vše na míru dle vlastních specifikací + Kvalitní produkty + Široká nabídka + Výrobek odpovídá popisu a očekávání - V mém případě dlouhá doba dodání - cca 2 měsíce Krom výše uvedeného kvituji komunikaci obchodu - sice pasivní na základě mých dotazů ohledně prodlužování dodací lhůty, ale ochotné a trpělivé. K dobru obchodu musím zmínit, že šlo o lockdown období, kdy byla zřejmě velká poptávka a nedostatek surovin, komponent, apod. Velmi oceňuji nabídnutou kompenzaci obchodu za zdržení v podobě vlastního výběru trika v hodnotě 300 CZK. Celkově za mne palec nahoru!
J Avatar autora Julius | 2.6.2021
Hledali jsme hrazdu přesně na míru rozměrově, tvarově i barevně. REMAS-STORE nám vyhotovil hrazdu přesně dle požadavků s nadstandardní ochotou. Delší čekací doba byla uspokojivě kompenzovaná. Děkujeme!
K Avatar autora Kube | 31.5.2021
Dodací lhůty delší, ale výborná komunikace a především kvalitní zpracování produktů.????????
H Avatar autora Honza | 29.5.2021
Produkt je funkční a provedení kvalitní. Dodací lhůta trochu delší, ale jinak bez problému. Doporučuji
Avatar autora | 20.5.2021
Super produkt, kvalitní výroba. Škoda ze výroba trvala déle než se očekávalo. Ale vše se vyřešilo formou uspokojujici kompenzace.
R Avatar autora Remas™ (Administrátor) 20.5.2021
Děkujeme za kladné hodnocení, přístup i komunikaci. Ještě jednou se omlouváme za jisté zdržení a přejeme mnoho zdravého pohybu!:)
R Avatar autora Richard | 8.5.2021
kvalitní zpracování, všechno bez problémů
R Avatar autora Remas™ (Administrátor) 20.5.2021
Mockrát děkujeme! A přejeme hodně dobrého:)
Avatar autora | 13.4.2021
R Avatar autora Remas™ (Administrátor) 20.5.2021
Děkujeme:)
Avatar autora | 12.4.2021
R Avatar autora Remas™ (Administrátor) 20.5.2021
Děkujeme:)
Avatar autora | 29.3.2021
Super mohu doporučit
R Avatar autora Remas™ (Administrátor) 20.5.2021
Děkujeme! Vážíme si toho:)
I Avatar autora Igor | 29.3.2021
absolutne super! Vyborna remeslna prace!
R Avatar autora Remas™ (Administrátor) 20.5.2021
Mockrát děkujeme!:)) Přejeme ať produkt slouží:)